Skip to main content

Over ons

Stichting kringloop broers is een stichting die zich richt op het hergebruik van alledaagse materialen en om deze een tweede kans te geven. Na zelf als vrijwilliger te hebben gewerkt, dacht ik dat kan ik ook samen met mijn broer. En zoals veel broers elkaar stimuleren, stimuleren wij ook onze klanten in hun ontruimingen en zo geven wij de spullen een nieuwe kans.

In 2017 is Kringloop Broers officieel gestart en hebben we onze eigen kringloopzaak. Een kringloop met de maximale keus voor de minimale prijs. Zoals meubels, interieur, witgoed, speelgoed, muziek dus je vind bij ons vaak toffe spullen voor een prikje. Kringloop broers werkt met vrijwilligers die graag willen bijdragen aan een betere wereld. Ook helpen wij bij de re-integratie van mensen in het normale arbeidsproces.

Kringloop

Broers

Bestuur

B. Aharchaou
info@kringloopbroers.nl
06 – 17 65 60 11

– Uit de krant Zaans Stadblad

“De Broers Allali hebben een eigen kringloopwinkel geopend aan de Dorpsstraat. Ze werkten hiervoor beiden bij andere kringloopwinkels en dachten “Dit kunnen wij ook, dit kunnen wij zelfs beter”. De heren zijn niet alleen een winkel maar zorgen ook een voor een gezellige plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten.”

Plan van Stichting kringloop Broers

Doelstelling

De belangrijkste doelstelling  van stichting kringloop broers is om de samenleving te motiveren om materialen niet weg te gooien maar om het te laten hergebruiken en het een tweede kans te geven. Ook willen we graag extra waarde toevoegen aan de maatschappij door middel van vrijwilligersplekken te creëren. Wij willen vrijwilligers stimuleren dat zij blijvend bezig zijn met het leggen van sociale contacten om hierdoor de vrijwilligers zich een deel van de maatschappij te laten voelen.

Dit betekent dat we een organisatie zijn met een goed doel en werken zonder winstoogmerk. Kringloop Broers krijgt geen subsidie. De winst die we maken wordt weer geïnvesteerd in het bedrijf om onze doelstellingen voort te laten duren.

Beleidsplan

Beloningsplan

Onze beloningsbeleid willen wij zo goed mogelijk verdelen. De Beloningsbeleid is conform de CAO. De bestuursleden ontvangen geen vergoeding. En de vrijwilligers ontvangen een vrijwilligersvergoeding.

Financieel plan

Verslag van uitgevoerde activiteiten kunt u vinden in het beleidsplan, om op de hoogte te blijven van onze activiteiten kunt u ons volgen op Facebook; KringloopBroers2.0, Instagram; KringloopBroers, Snapchat; KringloopBroers, Tiktok; KringloopBroers of u aanmelden voor de nieuwsbrief door een mail te sturen na info@kringloopbroers.nl .

Nieuwsgierig geworden?