Skip to main content

Woning ontruiming

Vakkundig ontruimen
en bezemschoon opleveren

Kringloop Broers is een landelijk werkende stichting dat gespecialiseerd is in het vakkundig ontruimen en het bezemschoon opleveren van woningen en bedrijfspanden. Ook voor het verhuizen van senioren naar bijvoorbeeld een verzorgingstehuis of kamer (van groot naar klein) bent u bij ons op het juiste adres. Kringloop Broers wordt ingeschakeld om diverse redenen. Wij komen bijvoorbeeld in actie bij de volgende situaties:

  •     Overlijden
  •     Emigratie
  •     Faillissement
  •     Samenwoning
  •     Scheiding

Verschillende betrouwbare partners

Wij werken samen met verschillende betrouwbare partners bij een huisontruiming, zoals het Leger des Heils, verzorgingscentra, diverse kringloopwinkels, gemeentes, notarissen, woningbouwverenigingen, makelaars, curators en begrafenisondernemers.

Kringloop Broers is landelijk actief als huisontruimer en levert meer dan alleen kwaliteit, service en een scherpe offerte. Uw woning/ bedrijfsruimte zal discreet en professioneel worden ontruimt.

Wilt u een offerte aanvragen ? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag ten dienst. Ook voor Snelontruimingen / 24-uurs ontruimingen.

Woningontruiming bij ziekte, verhuizing of na overlijden?

Wij helpen u graag verder.

Tel. 06 17 656 011

Vraag een gratis offerte aan!